skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+36709444625 valdanito56@gmail.com
Vezető, Aki Talált Időt A Nyelvtanulásra

Vezető, aki talált időt a nyelvtanulásra

Gábor a dél-afrikai bozótból hívott

Egy éjjel-nappal tárgyaló, elfoglalt ügyvezető mikor tanuljon angolul?

„Kata, innen hívlak, a dél-afrikai bozótból! Ezzel nem várhatok, míg haza érek. Képzeld, nagyon megdicsértek a német tulajdonosok, angolul prezentáltam, és végig csináltam az egész ügyvezetői tanácskozást! Ez nem ment volna nélküled! Nagyon köszönöm.”

Hát, ettől elakadt a szavam. Gábor egy évig járt hozzám, erre a dél-afrikai konferenciára készültünk. Ő a német Steinhoff cégcsoport egyik magyarországi gyárának igazgatója volt. Folyékonyan és magabiztosan beszélt németül, de a nemzetközi ügyvezetői tanácskozásokon csak angolul folyt a szó. Mivel Gábor nem tudott angolul, a pozíciója is veszélybe került, mert nem tudta a magyarországi gyárat megfelelően képviselni a nemzetközi értekezleteken.

[us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmoricz.hollywoodnyelvstudio.hu%2Fingyenesprobaora%2F|||” icon=”fab|envira” style=”7″ label=”Ingyenes próbaóra” font_size=”13px”] [us_separator size=”small”]

Komoly elvárást fogalmaztak meg felé a tulajdonosok: a következő nemzetközi meetingen angolul kell beszélnie! De egy éjjel-nappal tárgyaló, országról országra, városról városra járó, elfoglalt ügyvezető hogy és mikor tanuljon angolul? Amikor mi nyitottunk, Gábor már javában dolgozott, és zárásig soha nem ért volna oda a munkája miatt. Azért mégis megoldottuk!

Sikerült! Hogyan? Annyit elárulhatok, hogy rendkívüli szorgalommal, kitartással és persze nem csak a nyitvatartási időben.

[us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmoricz.hollywoodnyelvstudio.hu%2Fingyenesprobaora%2F|||” icon=”fab|envira” style=”7″ label=”Ingyenes próbaóra” font_size=”13px”] [us_separator size=”small”]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back To Top