skip to Main Content

Welcome

Say hello to the toggle bar. This is an optional section you can use to display any content you'd like. Simply select a page from the theme panel and the content of the page will display here. You can even use the drag and drop builder to create this! This is a perfect place for your company mission statement, alerts, notices or anything else.

Get In Touch

Email: support@total.com
Phone: 1-800-Total-Theme
Address: Las Vegas, Nevada

Our Location

+36709444625 valdanito56@gmail.com
Miért Merünk Garanciát Vállalni A Nyelvvizsgádra?

Miért merünk garanciát vállalni a nyelvvizsgádra?

A garantált nyelvvizsga nálunk valódi nyelvtudást is jelent

A vállalásunk oka egyszerű: ha végigjárod a személyedre szabott tanulási programodat, akkor alkalmassá válsz a nyelvvizsgára.

Az oda vezető úton mérföldkövenként oklevelet adunk át neked, amely elismeri az addig teljesített modulokat és a megszerzett képességeidet. Csupán két dolgot kell tenned: 1.) el kell járnod hozzánk az általad vállalt óraszámban és 2.) követned kell a tanfolyam követelményeit és szabályait. Ha valami okból kifolyólag nem sikerülne elsőre a nyelvvizsgád, amelyre elküldtünk téged, akkor onnantól kezdve ingyen tanítunk téged a sikeres vizsgádig.

[us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmoricz.hollywoodnyelvstudio.hu%2Fingyenesprobaora%2F|||” icon=”fab|envira” style=”7″ label=”Szeretnék egy ingyenes próbaórát” font_size=”13px”] [us_separator size=”small”]

Mit jelent az, hogy vállalt óraszámban?

Egyszerűen annyit, hogy havonta pl. eljársz 16-24 órában (a legtöbben ezt választják) hozzánk, amit te a saját időbeosztásod szerint teheted meg a kb 120 órás nyitva tartásunkon belül.

Mit jelent az, hogy követned kell a tanfolyam követelményeit és szabályait?

A tanfolyam úgy lett kifejlesztve az elmúlt 17 év alatt, hogy a soron következő lépés mindig könnyű legyen. Ugyanakkor az elmélet csupán 10-20%, míg a gyakorláson van a hangsúly, ami 80-90%-ot tesz ki. A szabályaink egyszerűek: tedd azt, amit a tananyag és a tanár kér tőled. Nem kell mások előtt szerepelned, nem kell másokhoz igazodnod, de a tanulás feszes tempójú, gyakorlással teli és tartalmas lesz. Azt szoktuk mondani, hogy: “nem lesz mindig könnyű, de ha azt teszed, amit mondok, akkor garantáltan megtanulsz angolul…”

[us_btn link=”url:http%3A%2F%2Fmoricz.hollywoodnyelvstudio.hu%2Fingyenesprobaora%2F|||” icon=”fab|envira” style=”7″ label=”Szeretnék egy ingyenes próbaórát” font_size=”13px”] [us_separator size=”small”]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Back To Top